PC

Voor bedrijven/KMO’s kiezen we steeds voor merkprodukten.De toestellen worden steeds op maat geconfigureerd en/of voorgesteld. Vanzelfsprekend kan je ook voor alle PC-componenten bij Elektromic terecht.

HP

HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. HP ontwikkelt technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

Lenovo

Lenovo is een van de grootste PC fabrikanten ter wereld en stelt zich ten doel de meest innovatieve Personal Computerster wereld te bouwen. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op innovatie en operationele efficiency en klanttevredenheid, alsmede op investeringen in opkomende markten. Het bedrijf, dat is voortgekomen uit de overname van de voormalige IBM Personal Computing Division door Lenovo Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en wereldwijd op de markt brengen van betrouwbare, hoogwaardige, veilige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten.

Panasonic

Panasonic heeft een gamma notebooks specifiek voor de techniekers "on the road".
De  zogenaamde "Toughbooks" zijn robuuste laptops voor techniekers in het veld die nood hebben aan degelijkheid en robuustheid.